Det danske måltid i 15.000 år

Dato/Tid
05/03/2024
14:00 - 16:00

Lokation
Tirsdagsklubben, Niels Iuuls Plads 3, Glesborg


Underviser
Bettina Buhl,
cand.mag.
museumsinspektør Det Grønne Museum

Pris
50 kr.

Tilmelding
Til Bent Sølyst
Mail: bentts@icloud.com

………………………………………………………………………………….

Et foredrag som kommer bag om måltidets kulturhistorie i
Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem
tiderne.
Vi skal i køkkenet, i haven, på marken og selvfølgelig skal
vi have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.

Foredragsholder er museumsinspektør Bettina Buhl er
madhistoriker, cand.mag. i historie og kommunikation,
museumsinspektør og arbejder dagligt med forskning og
formidling af dansk madhistorie i MADENS HUS på
Det Grønne Museum.

Bettina Buhl er forfatter til talrige artikler og til bøgerne
Historien om danskernes mad i 15.000 år, Danskernes
småkager – et småkageleksikon
Sovs skal der til –
opskrifter og historie, Badehotellets kogebog
 samt en
madhistorisk bogserie for børn.

Bettina bidrager som madhistorisk konsulent på mange
projekter og til tv- og radioprogrammer omhandlende mad.
Hun er idémager og kreativ udvikler til flere madhistoriske
udstillinger og events og er desuden en ivrig foredragsholder.

I forbindelse med tv-serien Badehotellet bidrager Bettina med
køkkenhistorisk viden og ideer til menuer og tilberedninger.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Tirsdagsklubben i Fjellerup

 

 

 

BEMÆRK ved tilmelding:
Udfyld venligst felterne: Navn, Telefon og E-mail, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis der sker ændringer i programmet.
Hvis du ikke har en email-adresse, skal du bruge denne: no@rep.ly

  • Norddjurs Folkeuniversitet
  • v/ Birgit Årsnes
  • Sommerlyst 55, 8500 Grenaa
  • 2344 8014
  • Tlf.: 8632 0885
  • CVR: 33334052
  • info@norddjursfolkeuni.dk
www.norddjursfolkeuni.dk
    HP P PH@