Dato/Tid
05/03/2024
14:00 - 16:00
Lokation
Tirsdagsklubben, Niels Iuuls Plads 3, Glesborg
Underviser
Bettina Buhl,
cand.mag.
museumsinspektør Det Grønne Museum
Pris
50 kr.
Tilmelding
Til Bent Sølyst
Mail: bentts@icloud.com
………………………………………………………………………………….
Et foredrag som kommer bag om måltidets kulturhistorie i
Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem
tiderne.
Vi skal i køkkenet, i haven, på marken og selvfølgelig skal
vi have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.
Foredragsholder er museumsinspektør Bettina Buhl er
madhistoriker, cand.mag. i historie og kommunikation,
museumsinspektør og arbejder dagligt med forskning og
formidling af dansk madhistorie i MADENS HUS på
Det Grønne Museum.
Bettina Buhl er forfatter til talrige artikler og til bøgerne
Historien om danskernes mad i 15.000 år, Danskernes
småkager – et småkageleksikon, Sovs skal der til –
opskrifter og historie, Badehotellets kogebog samt en
madhistorisk bogserie for børn.
Bettina bidrager som madhistorisk konsulent på mange
projekter og til tv- og radioprogrammer omhandlende mad.
Hun er idémager og kreativ udvikler til flere madhistoriske
udstillinger og events og er desuden en ivrig foredragsholder.
I forbindelse med tv-serien Badehotellet bidrager Bettina med
køkkenhistorisk viden og ideer til menuer og tilberedninger.
Foredraget er arrangeret i samarbejde med Tirsdagsklubben i Fjellerup
BEMÆRK ved tilmelding:
Udfyld venligst felterne: Navn, Telefon og E-mail, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis der sker ændringer i programmet.
Hvis du ikke har en email-adresse, skal du bruge denne: no@rep.ly